Servicii design interior pentru cafenea 90mp in Bucuresti

servicii de design interior cafenea 90mp bucuresti
servicii de design interior cafenea 90mp bucuresti

Servicii design interior pentru cafenea 90mp in Bucuresti

Descriere design interior

Suprafață: 90 mp
Locație: București, România
Aflată la parterul unei clădiri de birouri în zona de nord a capitalei această cafenea a primit o amenajare cu foarte multă personalitate pentru a se diferenția de concurență. Ca direcție de design am urmărit crearea unui spațiu elegant, sofisticat cu multa atenție acordată detaliilor. Am ales o gama de culori mai sobra si am creat puncte de interes prin texturi și finisaje diferite.
Pereții îmbrăcați în tapet fotorealist sunt puși în evidența prin contrast cu cei vopsiți în gri antracit, atmosfera este completată de piesele de mobilier tapițate cu catifea bleumarin și corpurile de iluminat din sticlă fumurie.
Ca să aducem un plus de eleganța, pentru bar am ales un finisaj metalizat de tip alamă satinată si blaturi din marmură verde. Rafturile metalice din spatele barului și scaunele din plasa aurie vin în completarea acestuia.
Ca să încălzim atmosfera am ales o pardoseala din stejar albit și scaune din lemn stratificat curbat, tablourile devin și ele pete de culoare în acest interior sobru.
Pentru iluminatul general am folosit spoturi led încastrate, iar deasupra meselor am coborât lustre cu abajururi din sticlă fumurie care să creeze o lumină difuză, pentru a potența atmosfera intimă a cafenelei.
Poziționarea cafenelei la parterul clădirii și suprafața restrânsă nu ne-am permis amenajarea unei bucătării, în această situație beneficiarul a fost nevoit sa se limiteze la a servi mâncăruri cu preparare la rece, precum sandwich-uri salate, prăjituri, înghețată artizanală și produse de patiserie si cofetărie. Din acest motiv în zona de bar regăsim o vitrină frigorifică mare, o vitrină caldă și un stand pentru înghețată. Zona din spatele vitrinelor a fost concepută pentru prepararea cafelei și asamblarea salatelor și a sandwich-urilor.
Toate funcțiunile au fost integrate fără a compromite design-ul elegant și intim al cafenelei.

Linkuri utile design interior

design interior pret/mp
constructii de case

Galerie foto design interior

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *